Rüyada uzun tırnaklı adam görmek

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, istediği herşeye sahip olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı adam gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek başarısının azalacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnak kesmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları uzun görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek ulvi kimse haline geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments