Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada tırnakları ojeli erkek gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok büyük çaba sarfedeceğine, kişinin şifa bulacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tırnaklara oje sürmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments