Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek zenginliği bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, rızkın kesilmeyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada ojeli erkek tırnağı gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Rüyada tırnakları ojeli erkek görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağı ojeli görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kırmızı ojeli görmek kar elde edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını ojeli görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
NERMİN

Başka erkeğin tırnakları kırmızı ojeli idi