Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, dertlerine derman bulacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, karın artacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe oje sürdüğünü görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı oje sürdürmek borçların hafifleyeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada ayağına oje sürdüğünü görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin oje sürdüğünü görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulur.

Rüyada birinin oje sürdüğünü görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, mal mülk kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasının oje sürdüğünü görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments