Rüyada pembe ojeli tırnak görmek

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, planların boşa gideceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada siyah ojeli tırnak görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada tırnağında oje görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Rüyada tırnakları ojeli görmek yaşam refahının düşeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments