Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işarettir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments