Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine inanılır.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına inanılır.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek alkış alacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments