Rüyada tırnak uzun görmek

Rüyada tırnak uzun görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnak uzun gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Rüyada uzun tırnak kesmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini uzun tırnaklı görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments