Rüyada uzun ojeli tırnak görmek

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje görmek yanlış yatırımlar yapacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarda oje görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnakta siyah oje görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak borcunun çok olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, insanları kıracağına işarettir.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments