Rüyada tırnak kiri temizlemek

Rüyada tırnak kiri temizlemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Rüyada tırnak kiri temizlemek en küçük sorunda parlayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada tırnakta kir görmek hikmete kavuşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işarettir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını kirli görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak arasında kir görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments