Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek emeklerinin heba olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, kazancının çok düşeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, dertleşerek moral bulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Hesaplamalarınızda farkında olmadan önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek güçlendikçe güçleneceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Rüyada tırnak kiri görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, ona özlemle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak arasında kir görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada tırnakta kir görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kazancın katlanacağına yorulur.

Rüyada içi kirli tırnak görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli tırnak kesmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments