Rüyada tırnak içinde kir görmek

Rüyada tırnak içinde kir görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulur.

Rüyada tırnak içinde kir gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada tırnak içinde kir görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kiri temizlemek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada tırnak kiri görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağını kirli görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet eder.

Rüyada içi kirli tırnak görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments