Rüyada tırnak arasında kir görmek

Rüyada tırnak arasında kir görmek bunu şeref sayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak arasında kir gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada tırnak arasında kir görmek her anlamda feraha kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak arasını temizlemek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek huzurlu bir insan olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Rüyada tırnakta kir görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, yükünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments