Rüyada tırnakta kir görmek

Rüyada tırnakta kir görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Rüyada tırnakta kir gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek yeni bir hayat kurulacağına, hem itibar edineceğine alamet eder.

Rüyada tırnağını kirli görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakta kir görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak kesmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments