Rüyada kirli tırnak görmek

Rüyada kirli tırnak görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir yere taşınmaya, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Rüyada içi kirli tırnak görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada tırnak içinde kir görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, afiyete ereceğine yorulur.

Rüyada kirli tırnak kesmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kişinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakta kir görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments