Rüyada kirli ayak tırnağı görmek

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada kirli ayak tırnağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak kesmek kudreti ve cesareti bulacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına alamet eder.

Rüyada içi kirli tırnak görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri görmek kazancın daha da arttırılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak içinde kir görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments