Rüyada tırnağını kirli görmek

Rüyada tırnağını kirli görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını kirli gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada tırnağını kirli görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi kirli tırnak görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli tırnak kesmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kiri görmek borcunun çok olacağına, borcunun da hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak içinde kir görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments