Rüyada tırnağın kırılması görmek

Rüyada tırnağın kırılması görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağın kırılması gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek düşmanların barışacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet eder.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağın kırılması görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments