Rüyada kırılmış tırnak görmek

Rüyada kırılmış tırnak görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış tırnak gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan tırnak görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kırılmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments