Rüyada timsah yılan görmek

Rüyada timsah yılan görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada timsah yılan gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada timsah ve yılan görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada timsahla yılan görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada yılan timsah görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılan ve timsah görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet eder.

Rüyada timsah yılan görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments