Rüyada timsah olmak

Rüyada timsah olmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, canının sıkılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı yenmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evde timsah görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek emeklerinin heba olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru timsah görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazançların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments