Rüyada timsaha yemek vermek

Rüyada timsaha yemek vermek onları okula göndereceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada timsaha yemek vermek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada timsah yemek parasını ve işini kaybedeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsaha yemek vermek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah eti yemek insanların alım gücünün azalacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada timsah yavrusu yemek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işarettir.

Rüyada balık ve timsah görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz timsah görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada havuzda timsah görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments