Rüyada yavru timsahlar görmek

Rüyada yavru timsahlar görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru timsahlar gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada yavru timsah öldürmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yavru timsah beslemek çok iyi kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah görmek evlatlarından hayır bulacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru timsah görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru timsahlar görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu yemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments