Rüyada karada timsah görmek

Rüyada karada timsah görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karada timsah gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Rüyada timsahı karada görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karada timsah görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karadeniz bölgesini görmek gülen yüzünün de solacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada karada balina görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada karada kayığa binmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işaret eder.

Rüyada karada gemi görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada karadan gemi yürütmek parasız kalmaya, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments