Rüyada bir sürü timsah görmek

Rüyada bir sürü timsah görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü timsah gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada timsah sürüsü görmek ne yapacağını şaşıracağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü timsah görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada timsah tutmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada denizde timsahlar görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahlarla yüzmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Rüyada zararsız timsah görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yavru timsah görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada timsah olmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments