Rüyada tesbih saymak

Rüyada tesbih saymak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hasretliğin biteceğine delalettir.

Rüyada tesbih saymak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada tesbih saymak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık para saymak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızları saymak çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ben saymak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada kuzu saymak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geriye doğru saymak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments