Rüyada altın ve para saymak

Rüyada altın ve para saymak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rütbesinin artacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmak çok fazla katılım gerektiren konularda başarı elde etmenize yardım edebilir.

Rüyada altın ve para saymak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın para saymak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı para saymak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün para saymak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada eski kağıt para saymak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para saydığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yaşama hevesinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol para saymak hayırlı yollar keşfedeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments