Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işarettir.

Rüyada çok kağıt para saymak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, desteksiz kalacağına delalettir.

Rüyada kağıt para saydığını görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para saymak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski kağıt para saymak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tomarla kağıt para saymak ticaretin önünün açılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt saymak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments