Rüyada geriye doğru saymak

Rüyada geriye doğru saymak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Rüyada geriye doğru saymak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada geriye doğru saymak günahtan temizlenmeye, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada geri saymak tekin olmayan işlere girileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğruyu söylemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada ormana doğru yürümek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yukarı doğru çıkmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıya doğru yürümek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments