Rüyada ben saymak

Rüyada ben saymak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet eder.

Rüyada ben saymak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Rüyada ben saymak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada altın ve para saymak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt para saydığını görmek borçların gittikçe artacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada adımlarını saymak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işarettir.

Rüyada eşinin para saydığını görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada demir para saydığını görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük altın saymak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments