Rüyada kuzu saymak

Rüyada kuzu saymak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Rüyada kuzu saymak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada kuzu saymak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada saç teli saymak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk demir para saymak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalet eder.

Rüyada mezar saymak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalettir.

Rüyada gün saymak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dakika saymak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada pirinç saymak nitelik ve farklılık geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments