Rüyada yırtık para saymak

Rüyada yırtık para saymak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, neşesine kavuşacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık para saymak gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Rüyada yırtık para saymak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, herkesin takdirinin toplanacağına tabir olunur.

Rüyada demir para bulmak ve saymak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Rüyada demetle para saymak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin para saydığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin para saydığını görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının para saydığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para saymak karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments