Rüyada yıldızları saymak

Rüyada yıldızları saymak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret eder.

Rüyada yıldızları saymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada yıldızları saymak rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yıldız saymak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada nohut saymak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bozuk para saydığını görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şafak saymak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada zeytin saymak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Rüyada altın lira saymak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, geçiminin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada zaman saymak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments