Rüyada terziye etek diktirmek

Rüyada terziye etek diktirmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işinde yükseleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin iyi hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada terziye etek diktirmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada terziye elbise diktirmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan terzi görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada terzi dükkanı açmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada terzi aramak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada terzi görmek üzgün ve hasta olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulur.

Rüyada kadın terzi görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada terzi makası görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments