Rüyada bayan terzi görmek

Rüyada bayan terzi görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bayan terzi gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada bayan terzi görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terzi aramak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın terzi görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek terzi görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada terzi makası görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada terzi olmak şeref ve haysiyetin artacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments