Rüyada terzi dükkanı açmak

Rüyada terzi dükkanı açmak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada terzi dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada terzi dükkanı açmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Rüyada terziye elbise diktirmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada terziye ölçü vermek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada terziye etek diktirmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işarettir.

Rüyada terzide çalışmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada terzi görmek allah yolunda ilerleyeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek terzi görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Rüyada terzi olmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments