Rüyada terzi makası görmek

Rüyada terzi makası görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada terzi makası gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Rüyada terzi makası görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan terzi görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada terzi görmek kazançtan yana kara geçeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada terzide çalışmak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada terziye elbise diktirmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kadın terzi görmek kazancının günden güne çok artacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada terziye etek diktirmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, iyi anlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments