Rüyada kadın terzi görmek

Rüyada kadın terzi görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada kadın terzi gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kadın terzi görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işarettir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek terzi görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada terzi dükkanı açmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada terzi aramak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada terzide çalışmak maddi yükünün artacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada terziye elbise diktirmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada terzi görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, idealist davranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments