Rüyada terziye elbise diktirmek

Rüyada terziye elbise diktirmek mahsullerin fazlalaşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, makamından olacağına tabir olunur.

Rüyada terziye elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada terziye elbise diktirmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada terziye ölçü vermek solan yüzünün güleceğine, çok başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada terzi aramak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada terzi görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan terzi görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada terzi dükkanı açmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments