Rüyada terzi görmek

Rüyada terzi görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada terzi gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Rüyada terzi aramak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada terzi görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada terzi dükkanı açmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın terzi görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada terziye etek diktirmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bayan terzi görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada terziye elbise diktirmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments