Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kızlığının bozulduğunu görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlıgı bozulmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekareti bozulmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlık bozulduğunu görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada orucun bozulduğunu görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek keyfin kaçacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments