Rüyada televizyonu kapatmak

Rüyada televizyonu kapatmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonu kapatmak gördüyseniz:

  • Basit sonu olmayan maceralardan kaçının.

Rüyada televizyonu kapatamamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada televizyon kapatmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyonu kapatmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon silmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini televizyonda izlemek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon aldığını görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments