Rüyada televizyon kırılması görmek

Rüyada televizyon kırılması görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kırılması gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada televizyon kırılması görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalet eder.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon sunucusu görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, dinç kalacağına inanılır.

Rüyada çok televizyon görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada televizyonda film izlemek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada televizyon kurmak yolunun açık olacağına, borçlarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonu kapatamamak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments