Rüyada televizyonda ünlü görmek

Rüyada televizyonda ünlü görmek sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, onu borçtan kurtaracağına, ticaret hayatına atılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada televizyonda ünlü görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulur.

Rüyada televizyonlar görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon hediye almak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, güzel ameller işleyeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon sunucusu görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada televizyon satmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon satın almak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada televizyon anteni görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, parasal durumun düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments