Rüyada televizyonun kırıldığını görmek

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonun kırıldığını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalettir.

Rüyada televizyon kırılması görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon kazanmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Rüyada televizyon kumandası görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir televizyon almak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah televizyon görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments