Rüyada yeni bir televizyon almak

Rüyada yeni bir televizyon almak kısmetli bir yıl geçirileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına tabir olunur.

Rüyada yeni bir televizyon almak gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni bir televizyon almak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni televizyon görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Rüyada eski televizyon görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyona çıkmak istediği noktalara ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon tamircisi görmek umutlarını kaybedeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonun patladığını görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz televizyon görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments