Rüyada küçük televizyon görmek

Rüyada küçük televizyon görmek zarar edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Rüyada küçük televizyon gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada küçük televizyon görmek geçim derdinin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon kazanmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok televizyon görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada lcd televizyon görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Rüyada televizyon seyretmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments