Rüyada televizyon çıkmak

Rüyada televizyon çıkmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Rüyada televizyon çıkmak gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Rüyada televizyon çıkmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyona çıkmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada televizyon programına çıkmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret eder.

Rüyada birini televizyonda görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon tamircisi görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda haber görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments