Rüyada suya düşen telefon görmek

Rüyada suya düşen telefon görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, keyfe kavuşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya düşen telefon gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu suya düşürmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada suya düşen telefon görmek hayırlı işlere imza atacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya telefon düşürmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments