Rüyada telefonunun çizildiğini görmek

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek olaylı günler geçireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, fakirlikten kurtulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada telefonunun çizildiğini gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada çizilmiş tencere görmek alacaklarını tahsil edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla çizilmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments